Tel.: 608 155 338
Stiahnite si Adobe Flash player

Nový návod na hubnutí ve stylu pH


Každý, kdo zápasil s nadbytečnými kily, rád dosvědčí, že nalezení zdravého a trvalého řešení pro nadbytečné kilogramy je možné skutečně považovat za zázrak. Rady o výživě, které jsou momentálně k dispozici, selhávají.

Více informací o tom, co přináší nový program na hubnutí ve stylu pH najdete zde.

Ztracené zdraví

Pamatuješ si, jaké to bylo kdysi?

Když jsi už za rozbřesku vyskočil z postele...
Když jsi během celého dne pobíhal, a spal jsi jen proto, že to bylo povinné… Měl jsi nevyčerpatelnou energii. Co se stalo?


Žijeme ve světě, kde je stále větší vzácností, když je někdo zcela zdravý.

Čtěte více o prirozeném zdraví.

Hlavní příznaky zvýšené kyselosti

Únava? Nadváha? Hubenost? Alergie?
Jak tyto problémy souvisí s Novým Zdravím - Novou Biologií?

Čtěte zde.

Promiň, náhodou jsem zhubnul

Nechci se nikoho dotknout anebo někoho znervóznit. Necítím se jako velký "odborník na hubnutí" (nikdy jsem nedržel dietu a nedržím ji ani teď!). Proto vám povyprávím s nevinností nevědomých, jak jsem toho dosáhl... Čtěte více

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

4 Soli


Oxidace? Baktérie? Houby? Zápaly?
4 SoliPřípravek 4 (pHour) Salts obsahuje soli s „dokonalým“ účinkem proti oxidaci, baktériím, houbám, zápalu, rakovině a stárnutí. Pomáhá hlavně při snižování kyselosti způsobené nevhodnou stravou či poruchami metabolizmu, přičemž udržuje mírně zásaditý charakter organizmu a zpomaluje proces stárnutí.
Čtěte více

Ztracené Zdraví

Pamatuješ si, jaké to bylo kdysi?
Když jsi už za rozbřesku vyskočil z postele...
Když jsi během celého dne pobíhal, a spal jsi jen proto, že to bylo povinné… Měl jsi nevyčerpatelnou energii. Co se stalo?


Žijeme ve světě, kde je stále větší vzácností, když je někdo zcela zdravý.

Stále častěji bereme jako samozřejmost, že s věkem se zvyšuje náš krevní tlak, bolí nás klouby, máme vysokou hladinu žaludečních kyselin, nabíráme zbytečná kila – a to  jsme zmínili jen ty nejčastější problémy.

Stále více a více lidí trápí různé alergie i přesto, že ze všech sil odstraňujeme ambrózii a podobné rostliny. Za posledních 25 let se zdvojnásobil počet alergiků, a tak dnes trpí různými příznaky této choroby už každý třetí člověk. I mezi dětmi jsou častější příznaky chorob dýchacích cest a kožních chorob.


V České republice je dnes evidováno více než 700 tisíc diabetiků.

Pokud bychom zaznamenali takovou masovou nemocnost, v případě jakéhokoliv druhu živočichů, tak by už ochránci zvířat bili na poplach, že je třeba jednat v zájmu jeho záchrany před vymřením.

Přitom jako bychom považovali za normální, že dříve či později ztratíme svoje zdraví.

Nehledáme příčiny, ale zakrýváme příznaky, proto namísto toho, abychom byli zdraví, jsme stále více nemocní. A stále více unavení.

Naštěstí už existuji víceré alternativní léčebné metody, které hledají kořeny problémů a považují za nepostačující sledovat jen příznaky. Je faktem, že k takovému léčení je potřebná větší výdrž, neboť výsledky se objevují pomaleji, než tehdy, když člověk zhltne jednu pilulku a po půlhodince už necítí bolest. Ale takovýto výsledek je trvalejší a přivede nás blíže ke zdraví.
Podle naší ústavy má každý právo na zdraví. Měl by tedy mít i právo na to, aby věděl, co je to zdraví, na čem závisí zdraví a jak si ho zachovat. Bohužel, prevenci věnujeme jen velmi malou pozornost. Ne ze zlých úmyslů, ale proto, že se nám zdá, že o tajemstvích zachování zdraví máme k dispozici velmi málo informací, které jsou často i protichůdné. A tak nám nezůstává nic jiného než diskuse o počtech nemocničních lůžek.

Naštěstí existují mnozí, kteří svou badatelskou činnost nasměrovali tak, že se snaží najít odpovědi na tyto stále naléhavější otázky. Jelikož tělo člověka ve své podstatě funguje u všech podobně, a v masovém měřítku se stáváme nemocnými podobným způsobem, někteří si myslí, že v pozadí těchto nemocí musí být společný jmenovatel, který nás vede k správnému řešení.

V posledním období vychází stále více článků a knih v souvislosti s takovou teorií, která hledá kořeny většiny chorob na úrovni organizmu v narušení chemické rovnováhy těla, a opětovným nastolením této rovnováhy se snaží dát klíč ke zdraví.

Jedním z předních průkopníků tohoto přístupu je americký mikrobiolog Dr. Robert O. Young, který si za svůj cíl vytýčil poznání fungování buněk, ze kterých se skládá tělo člověka. Dr. Young se svojí 25 letou výzkumnou činností vypracoval takovou teorii, která otázky zdraví a nemoci staví do úplně jiného světla.

Dr. Young nazval svou teorii Novou biologií.  V popisu této teorie podrobně vysvětluje, že chemická rovnováha našeho organizmu - a v rámci toho hlavně kyselino-zásaditá rovnováha – sehrává rozhodující úlohu v tom, zda je lidské tělo zdravé anebo nemocné. Samozřejmě, že existence anebo ztráta této rovnováhy je v přímé souvislosti s našim stravováním. Když tuto rovnováhu obnovíme, podle Dr. Younga naše tělo bude schopné léčit samo sebe, a to také udělá. Svoje objevy shrnul do vícerých knih, spolu s popisem praktických výsledků a zkušeností.

Tyto knihy - které vyšly v největším americkém nakladatelství Time Warner -  se rychle staly bestsellery.

Dr. Young je jedinečný v tom, že se nezabýval jen problémy, ale vypracoval i komplexní řešení toho, jak se jich zbavit. Jím vyvinuté nové alkalizační produkty jsou schopny obnovit kyselino-zásaditou rovnováhu našeho organizmu, a tak pomáhat procesům samoléčby těla.

Na této webové stránce jsme se snažili o celkový obraz a výklad podstaty teorie Dr. Younga. Najdete tu i úryvky z jeho knih pH Zázrak a Zhubněte odkyselením.

Doufáme, že tyto informace budou pro Vás nejen poučením a návodem jak si se zdravotními problémy poradit, ale hlavně jak chorobám a nemocem předcházet.

Pokud Vám můžeme pomoci v jakékoliv věci, hledejte nás přes kontakty, které jsou uvedeny na webové stránce.

Zhubněte odkyselením

Uveďte do pohybu svoje pH! Vyvážená látková výměna  - cesta k ideální hmotnosti!

Zhubněte odkyselenímUznávaný americký mikrobiolog a nutricionista, doktor Robert O. Young přichází i s manželkou a šéfkuchařkou Shelley s radikálním tvrzením, že hubnutí nesouvisí se sacharidy či kaloriemi. Problém s hmotností pomine, až když začneme řešit jeho podstatu - kyseliny. Tělo totiž zadržuje tuk jako ochranu před nadbytkem kyselin z běžné stravy. Stručně řečeno, netrpíme nadváhou, ale překyselením. Kdyby tuk nechránil naše buňky, tkáně a orgány před kyselinami, zemřeli bychom. Tuku bychom tedy měli být vděčni!

Jednoduchý program v knize se skládá ze sedmi kroků k ideální hmotnosti.

Ukážky z knihy Zhubněte odkyselením zde.

pH Zázrak pro diabetiky

Revoluční způsob stravování při diabetu 1. a 2. typu

pH Zázrak pro diabetikyDoktor Robert Young – autor knih pH Zázrak a Zhubněte odkyselením, přináší čtenářům další vynikající knihu s názvem Zázračné pH pro diabetiky. Představuje v ní revoluční způsob stravování při diabetu 1. a 2. typu.

Nejde jen o další titul v řadě knih o této problematice. Praktická příručka nám poradí, jak si pomoci v případě nemocí souvisících s cukrovkou – a může dokonce nabídnout cestu k vyléčení. Poskytuje rady jak předcházet příznakům této choroby a překonat je.

Autor je přesvědčen, že po přečtení knihy Zázračné pH pro diabetiky a aplikování uvedených principů se každému čtenáři zlepší kvalita a délka života. Uznávaný americký mikrobiolog a nutricionista nabízí návod na nový způsob života, stravování a myšlení, který nás ochrání před zbytečnou bolestí a utrpením.

Čtěte více o knize pH Zázrak pro diabetiky.

Novinky - SuperGreens a Prime pH

SuperGreens a Prime pHstručná charakteristika

Náš základný produkt - zelený nápoj SuperGreens - doslova vykoupe buňky v živinách zvyšujících míru zásaditosti, ve vitamínech a minerálních doplňcích, díky kterým bude náš organizmus plný energiea vitality.

Prime pH je katalyzátorem vody a kyslíku v krevním oběhu. Tato formule alkalizuje, neutralizuje, naplňuje kyslíkem a vyrovnává hodnotu pH těla. Čtěte podrobnější informace o SuperGreens a Prime pH!